Gazeta shqiptare sot

Ne gazeten Kosova Press do te mund te gjeni artikuj te gjithefarellojshem lajmesh, nga ekonomia,sporti , jeta , shendeti etj. Gazeta Panorama eshte nje media e mirenjohur ne shtypin shqiptar. Gazeta Shqiptare eshte publikuar fillimisht me dhe njihet si gazeta e pare e pavarur ne Shqiperi. Ne gazeten Kosova Press publikohen shpallje, tendera, konkurse dhe kjo gje e ben kete gazete te kete akoma edhe me shume kerkime dhe pelqyeshmeri te larte. Megjithate la nje larmi informacionesh ne gazeta ku seicila tregon genjeshtren me bukur se tjetra.